_

Grønneviken AS tilbyr en spennende utfordring som jobbveileder i AFT-tiltaket i et vikariat frem til 1. januar 2024.

Vi ønsker oss en energirik person som blir inspirert av å veilede våre deltagere i endringsprosesser. Grønneviken har et sterkt og godt veileder-team på syv personer med solid kompetanse i prosesser som styrke deltagernes muligheter på arbeidsmarkedet.

Aktuelle arbeidsoppgaver vil være:

 • Kompetansekartlegging, karriereveiledning og oppfølging av egne deltagere i egen portefølje.
 • Etablere kontakt med arbeidsgivere som kan bidra med praksisplass og/eller ordinært arbeid.
 • Tett oppfølging av deltagere og arbeidsgivere ute på arbeidsplassen.
 • Bistå med relevante kurs & kompetansebyggende aktiviteter.
 • Utarbeide regelmessige skriftlige rapporter i hht. krav fra NAV.

Vi ønsker oss en medarbeider som lar seg inspirere av disse oppgavene, og som bringer med seg relevant erfaring og kunnskap som kan bidra til å styrke vår jobbveiledning og arbeidsformidling ytterligere.

Vi vil legge vekt på personlig egnethet, der godt humør og en løsningsorientert tilnærming til oppgavene er prioriterte egenskaper. Vi forutsetter også at du er en pålitelig person med stabil og høy arbeidskapasitet, god arbeidsstruktur og solide relasjonelle ferdigheter. I tillegg ser vi etter følgende viktige egenskaper:

 • Et bredt kontaktnett og god kjennskap til arbeidsmarkedet.
 •  Relevant utdanning og/eller erfaring.
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • En god forståelse for gjeldende regelverk og ordninger.
 • Erfaring med kurs- og kompetansebyggende aktiviteter
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne og gode digitale ferdigheter.
 • Førerkort klasse B.

Grønneviken AS har resultater og en klar vekststrategi om å videreutvikle våre tjenester og vår posisjon som en attraktiv arbeidsmarkedsbedrift. En del av vikar-stillingen vil også kunne bli brukt til prosjektrelatert oppgaver knyttet til dette utviklingsarbeidet.

Vikariatet ønskes besatt så tidlig som mulig i løpet av høsten. Søkere bes om å oppgi mulig tiltredelsesdato i søknaden. Du må fremskaffe politiattest dersom du blir tilsatt. Grønneviken AS tilbyr lønn etter avtale, gode velferd – og pensjonsordninger, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig utvikling.

Stillingen rapporterer til faglig leder for tiltak.

For spørsmål om stillingen, kontakt faglig leder Ragnhild D Aandstad på tlf. 941 78 385
Søknad med CV sendes til soknad@gronneviken.no

Søknadsfrist er mandag 29. august.