_

Grønneviken AS har et stekt fokus på miljø og bærekraft. Nå kan vi også skilte med rykende fersk ISO 14001:2015-sertifisering.
Dette er en internasjonalt anerkjent miljøsertifisering som viser at Grønneviken AS har et målrettet og helhetlig system for å redusere bedriften sin belastning på miljøet, samt en drift som legger til rette for en bærekraftig vekst og økt lønnsomhet.

Henrik Eide Olsen (t.v) fra avdeling Sveis og Tolleiv Botnen fra avdeling Lager & Logistikk er to av våre medarbeidere som har all grunn til å være stolte av det kvalitetsstempelet vi har fått gjennom ISO 14001:2015-sertifiseringen.

PS: Grønneviken AS har siden sommeren 2020 også vært ISO 9001:2015-sertifisert. Denne s sertifiseringen er et bevis på at vårt ledelsessystem for kvalitet møter samtlige krav standarden stiller, og at vi i Grønneviken AS har system som gjør at vi jobber kontinuerlig med forbedringer av våre prestasjoner.