_

Se hele annonsen på finn.no her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=210866083


Stillingstittel: Jobbveileder AFT

Søknadsfrist: 06.04.2021

Ansettelsesform: Fast

Grønneviken AS har en klar vekststrategi om å videreutvikle våre tjenester og vår posisjon som en attraktiv arbeidsmarkedsbedrift. I den sammenheng styrker vi også vår attføringsavdeling, og søker nå etter en godt kvalifisert person i fast stilling som jobbveileder knyttet til Arbeidsforberedende trening (AFT). Attføringsavdelingen består i dag av 7 jobbveiledere og faglig leder.

Jobbveilederen skal jobbe med AFT-tiltaket og bistå jobbsøkerne gjennom hele tiltaksperioden med avklaring, arbeidsutprøving, arbeidstrening og opplæring. Målet med tiltaket er å styrke jobbsøkernes mulighet til å skaffe arbeid. Det legges vekt på utprøving og trening i ordinært arbeidsliv etter en innledende fase av arbeidsforberedende karakter i et tilrettelagt arbeidsmiljø. Tiltaket tilbyr kartlegging av kompetanse og karriereveiledning. Det kan også gis tilrettelagt opplæring som kan legge til rette for et yrkesfaglig løp.

Vi forventer at du som søker har en dokumentert erfaring knyttet til jobbveiledning og/eller arbeidsformidling, inkludert ansvar for kurs- og kompetansebyggende aktiviteter. Utover det ønsker vi søkere med et bredt kontaktnett, variert yrkeserfaring og interesse for målgruppen. Stillingen krever gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, god forståelse og kunnskap om gjeldende regelverk og ordninger, samt stor arbeidskapasitet og interesse for videre faglig utvikling. Vi vil legge vekt på personlig egnethet, der godt humør og en løsningsorientert tilnærming til oppgavene er prioriterte egenskaper.

Kvalifikasjonskrav:
• Utdanning tilsvarende minimum 3-årig høyskole innen relevante fagområder. Særlig relevant praksis kan kompensere for utdanningskrav.
• Erfaring fra tilsvarende stillinger/oppgaver vurderes som en nødvendighet.

Grønneviken AS tilbyr lønn etter avtale, gode velferd – og pensjonsordninger, moderne kontorfasiliteter i nye lokaler, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig utvikling.

Stillingen rapporterer til fagleder attføring.

Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Ragnhild D Aandstad
Stillingstittel: Faglig leder attføring
Telefon: 941 78 385