_

I løpet av uke 43 flytter Grønneviken AS all sin virksomhet i Damsgårdsveien til nye lokaler i Simonsviken Næringspark i Gravdal. Vår nye besøksadresse fra og med onsdag 21. oktober blir Sjøkrigsskoleveien 15. Postadressen forblir uendret.

-Flyttingen til Simonsviken Næringspark betyr en etterlengtet samlokalisering av det aller meste av vår virksomhet, i og med at vi nå flytter til det samme bygget som vår snekkeravdeling og eksterne kantine i Simonsviken har holdt til i ca. 5 år. Flyttingen vil i tillegg gi oss større og tilrettelagte lokaler for våre ulike produksjonsavdelinger og våre arbeidstagere. Vi kommer til en topp moderne og nyoppusset seksjon av næringsparken, med spennende muligheter for å vokse og videreutvikle oss som en attraktivt arbeids- og opplæringsplasser, sier daglig leder Øyvind Risnes i Grønneviken AS.

For de som er kjent i bygget, så er de nye lokalene lokalisert i 2. og 3. etasje rett over der snekkeravdelingen holder til i 1. etasje. Hovedinngang for besøkende blir nede på «baksiden» av det store hovedbygget. Kjøreveien blir via Port A og videre rundt Byggmakker-seksjonen og deretter opp til vårt eget inngangsparti.